Vážení zákazníci, naše provozovna na ulici Slovanská 758 prochází od 1.3. rekonstrukcí. Najdete nás na adrese provozovny Němčany 45. Děkujeme za pochopení

Co je nového v All4pet?

Pokrok je neúprosný! Dne 12.1.2022 jsme doslova se slzami v očích opustili našemu srdci milou starou verzi internetového obchodu All4pet.cz a jeho provoz spustili na nové modernější platformě. 
Kromě toho, že bude vypadat více "in" :-) nové možnosti jeho nastavení nám umožní lepší prezentaci produktů, přehlednost a plno dalších funkcí jako bonusový program a jiná vylepšení, na kterých stále pracujeme. 
Nový e-shop jsme si nadělili k 13. narozeninám firmy All4pet spol. s r.o., která byla založena v listopadu 2008, i když výrobou a prodejem chovatelských potřeb jsem se začala zabývat již několik let před jejím založením. Byl to přirozený vývoj spojený se vstupem mezi pejskaře, do světa výstav, chovu, zkoušek a dalších aktivit v roce  roce 1998, kdy se narodil můj první pes.  

Ale dívejme se do budoucnosti. Rok 2022 jsme zahájili také otevřením e-shopu se zdravou výživou www.all4vitality.cz
Naši zákazníci zde najdou výrobky pro zdraví a životní vitalitu celé rodiny, doplňky stravy, BIO  a RAW potraviny, bezlepkové potraviny, kloubní výživu, detoxikační a hubnoucí programy atd. Kromě toho nabízíme na nákup v tomto obchůdku dopravu ZDARMA - stačí jen v jeden udělat objednávku také na eshopu All4pet.cz a dopravu nebudeme účtovat. Nakupujte ekonomicky a z pohodlí domova! 
Náš tým je tu pro Vás. Neváhejte nás kontaktovat s dotazem, rádi Vám poradíme.

Děkujeme Vám za přízeň a těšíme se na shledání v začínající sezóně!
Mgr. Martina Fialová - majitelka obchodu