Vážení zákazníci, naše provozovna na ulici Slovanská 758 prochází od 1.3. rekonstrukcí. Najdete nás na adrese provozovny Němčany 45. Děkujeme za pochopení

Ponožky od All4pet!

Ponožky pro lidi v prodejně chovatelských potřeb? Proč ne!

Vše začalo tím, když jsme si před pěti lety nechali na zakázku vyrobit první ponožky s tlapkami pro nás a naše známé. Měla to být limitovaná edice v počtu několika kusů. Zájem o tlapičkové ponožky však naprosto předčil naše očekávání, takže jsme ve výrobě pokračovali. 

Kromě klasických letních ponožek jsme u renomovaných českých firem začali s výrobou také zimních TERMO ponožek, podkolenek, ponožek s plemeny psů atd. A jelikož nás u těchto firem zaujala také nabídka jejich stálého sortimentu, začati jsme našim zákazníkům nabízet i ponožky pro celou rodiny s různými motivy. Ostatně malá pozornost z výstavu domů, nebo jako dárek k narozeninám v podobě kvalitních českých ponožek vždy potěší.
A tak s příchodem jara nabídneme např. novou řadu ponožek proti klíšťatům. A právě nyní představujeme TRENDY ponožky s Valentýnskými motivy nejen pro všechny zamilované, ale všechny naše blízké, které máme rádi. 

Jako naprosto originální hitovku sezóny představujeme ponožky pro ženy a muže s motivem kávy v dárkovém balení v papírovém kelímku To-Go.

Přejeme příjemné nakupování!

Tým All4pet